Om mig

Jeg er dedikeret til at hjælpe mine kunder, så de opnår mere glæde,
tilfredshed og frihed til alt det, der er vigtigt i livet – for dem. Jeg tror
på, at alle gør det bedste, de kan ud fra de ressourcer, de har til rådighed.

Min mission er at hjælpe størke personligheder, der normalt har styr
på tingene, men som undervejs har mistet energien, glæde og
begejstringen i jobbet.

Jeg vil gerne bidrage til at andre ikke skal ud på en lige så lang omvej,
som jeg selv har været…

Jeg har selv gået (om)vejen

Jeg havde et fantastisk job, som direktør for mit favorithotel og som samtidig udvikler af en platform for personaleudvikling for tre hoteller. Undervejs mistede jeg simpelthen gnisten og begejstringen – glemte at få mig selv med. Glemte at få egen ”næring” til mig som person.

Savnede et frirum at fortælle om mine bekymringer, svagheder og at jeg ikke længere havde energi eller var glad – tale om alt dette uden at miste respekt…

Dråben for mig blev da jeg blev bedt om at finde 6. gear efter at have kørt i overgear i længere tid…

Jeg lykkes altså ikke med at genfinde glæden og motivationen så måtte trække stikket. Trække stikket helt. Det tog lang tid og kostede på rigtig mange fronter – også økonomisk at genfinde min motivation, energi, retning og arbejdsglæde.  

Jeg bliver fortsat ved med at udvikle mig og min virksomhed. Jeg afprøver det jeg lærer i praksis, videreudvikler det, der virker – og smider resten væk – så du ikke behøver, at gøre det!

Jeg er:

 • handlingsorienteret, nede på jorden og praktiker  
 • ikke terapeut
 • fokuseret på implementering i praksis, ikke bare på flygtig information  
 • hurtig til at sætte mig ind i DIN situation og DINE behov  
 • ærlig, engageret og ordentlig


Min platform

 • Mere end 10 års mellemledererfaring fra hotelbranchen med et gennemgående kommercielt fokus fra service til administration, markedsføring og salg hen over strategi og udvikling.
 • Mere end 10 års erfaring som direktør i hotelbranchen. Dels i en international hotelkæde dels i en privatejet hotelgruppe.
 • 14 års praktisk erfaring som selvstændig coach og mentor med udviklingsopgaver for mellem- og topledere og for ledergrupper i små og mellemstore virksomheder.
 • Underviser i virksomheder og på en erhvervsskole – under overskriften service, kommunikation og konflikthåndtering
 • Teoretisk viden baseret på en Diplom lederuddannelse
 • Uddannelser, kurser fra nogle af de bedste indenfor mentorer og coaching indenfor personlig udvikling. Jeg er certificeret Life- og BusinessCoach og senest certificeret Stressmaster.

I mine mange år i hotelbranchen har jeg haft tillidshverv i form af bestyrelsesarbejde indenfor lokale uddannelsesudvalg, turisterhvervsmæssige sammenhænge, fonde og foreninger.

Glæde og begejstring er kodeord for mig og min måde at være på, og jeg formidler altid budskaber på en levende og inspirerende måde. Jeg har en stor evne til at tænke positivt og til at fastholde fokus på det, der er vigtigt. Jeg glæder mig til at hjælpe dig og/eller dit team.

Udover mit arbejde med personlig udvikling og stresshåndtering arbejder jeg også med rekruttering i samarbejde med Telling & Nesager – alt i hotelrådgivning og serviceydelser

Scroll til toppen